VU Lerarenopleidingen – Startweek informatie (september)

Beste student,

Op deze Canvaspagina vind je alle informatie die je nodig hebt om aan de Startweek van de VU Lerarenopleidingen te kunnen deelnemen.

De Startweek vindt plaats op maandag 28 augustus, donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september. Onze opleidingsscholen zijn op de hoogte van de verplichte Startweek. Heb je een stage/baan op een school die niet één van onze vaste opleidingsscholen is, stel je stagebegeleider hiervan dan tijdig op de hoogte.

Behoor je tot één van onderstaande doelgroepen? Dan is alleen maandag 28 augustus een verplichte startdag.

  • Masterstudenten met een eerder behaalde tweedegraads of eerstegraads lesbevoegdheid
  • Masterstudenten die al een Educatieve Minor of Educatieve Module hebben afgerond
  • Masterstudenten die bij ons een zij-instroomassessment hebben afgerond

Premasterstudenten komen in de Startweek samen op vrijdag 1 september van 09:00 - 10:00 in HG-1D06 - Forum 2. De startbijeenkomst van de Educatieve masterstudenten (2-jarige opleiding) vindt ook plaats op vrijdag 1 september van 10:00 tot 12:00 uur, tevens in HG-1D06 - Forum 2. Premasterstudenten met interesse in de Educatieve master zijn welkom om hierbij aan te sluiten!

Onder modules wordt behalve het programma en rooster van de Startweek ook algemene informatie, stage-informatie en overige informatie zoals de groepsindelingen van donderdag en vrijdag geplaatst. 

We wensen je alvast een heel plezierige Startweek toe en heel veel succes met de opleiding.

Tot ziens op 28 augustus!

Met vriendelijke groet,

Gerhard van de Bunt, Janneke Riksen en Merel Pols